Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Biogenesis
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Senzori SpO2 si cablu Ecg
25 €
Brand
DB9
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Buna ziua,

Suntem o companie uruguayana dedicata dezvoltarii si exportarii de cea mai inalta calitate de senzori pentru saturatia de oxigen, senzori de temperatura, cabluri de electrocardiograma (ECG, EKG). Toate liniile noastre satisfac cele mai inalte standarde de precizie si de calitate.

Detine toate certificate de calitate relevante , ISO 9001/2000, ISO 13485/2003, GMP, GMP (Good Manufacturing Practice) si Certificatul de Uniunea Europeana (CE 0537), auditate de VTT Finlanda.

Avand in vedere recenta achizitie a certificatului CE , cautam distribuitori pentru Europa si in toate tarile care sunt in conformitate cu prezentul regulament.

Lucram in actualitate cu peste 40 de distribuitori in peste 25 de tari din America Latina, America Centrala, Africa si Asia principal.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre vizitati-ne www.biogenesis.com.uy Pentru liste de preturi, cataloage, brosuri, sau consultare cu privire la orice reduceri, garantii, timp de livrare, forme de transport ,Incoterms, informatii institutionale, va rog nu ezitati in a ne scrie.

Orice comentarii sunt bine venite.Exprimindu-mi optimismul in ceea ce priveste posibilitatea unei eventuale colaborari va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Cu stima,

Bianca Crisan.
Din Gura in Gura